Barnehagens ledelse

Unni Karlsen

Stilling: Annet
polarreven.barnehage@norlandiabarnehagene.no

Unni Karlsen er for tiden fungerende regionleder for Norlandiabarnehagene region Nord. Kristin Johansen fungerer som daglig leder i denne perioden.

Kristin Johansen

Stilling: Daglig leder
Polarreven.Barnehage@norlandia.com

Fungerer pr tiden som daglig leder i Polarreven barnehage. Kristin har 15 års erfaring fra barnehage og har jobbet i Tromsø barnehagedrift/Norlandia alle disse årene. Hun er opptatt av verdibasert ledelse og er opptatt av å gi et kvalitativt godt tilbud til barn og foreldre.

LILLEBJØRN

Reidun Jenssen

Stilling: Pedagogisk leder

Reidun har jobbet i Polarreven barnehage siden høsten 2015. Hun har fordypning i utefag og er glad i å bruke naturen som læringsarena.

Ida Hanssen

Er ute i svangerskapspermisjon. Tilbake april-18

Katrine Wiggen

Stilling: Barnehagelærer

Katrine er nyansatt i Polarreven barnehage høsten 2017. Er glad i friluftsliv. Har fordypning i fysisk aktivitet og kosthold. Har fokus på å legge tilrette for bevegelsesglede og motoriske utfordringer.

Jeanett Godtlibsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Jeanett startet i polarreven barnehage høsten 2017. Hun har tidligere jobbet i naturbarnehage og er glad i naturen.

Tone Heiskel

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Tone har jobbet i Polarreven barnehage siden 1998.

Arabeli Caraballo De La Cruz

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Arabeli har jobbet i Polarreven barnehage siden 2015. Hun er fra Den Dominikanske republikk, hvor hun er utdannet kokk. Hun er glad i musikk, dans og naturen.

LUNA

Bianca Østbø Østgård

polarreven.luna@norlandia.com

Bianca begynte å jobbe i Polarreven barnehage i 2012 og har jobbet i barnehage i 4,5 år før hun kom hit. Bianca er opptatt av mestring, barns medvirkning, musikk, og fysisk aktivitet.

Iris Stødle

Stilling: Barnehagelærer
iris_stodle@hotmail.com

Erle Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Erle begynte i Polarreven barnehage i 2009 og har jobbet i 1,5 år i barnehage før hun begynte her. Erle er opptatt av barns medvirkning og opplevelser i naturen.

Håkon Straume

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Håkon begynte å jobbe i Norlandia i 2015 og fortsatte i Polarreven barnehage i 2016. Håkon er opptatt av barns medvirkning7samspill, lek, gode opplevelser i naturen og fysisk aktivitet.

ORION

Marthe Rye-Holmboe

polarreven.orion@norlandia.com

Marthe har jobbet som pedagogisk leder i Norlandia barnehagene siden 2011, kom til polarreven barnehage høsten 2016. Har fordypning i bilde, video og dokumentasjon og videreutdanning i veiledning. Hun er glad i naturen og turopplevelser.

Tine Albrigtsen Viksås

Stilling: Støttepedagog

Tine er utdannet spesialpedagog, begynte å jobbe i Polarreven barnehage høsten 2016.

Ingvild Jensen

Monica Olsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Monica har arbeidet i Norlandia Polarreven barnehage siden 2003. Hun er ansvarsbevisst og opptatt av rettferdighet. Hun er glad i friluftsliv, derunder lage mat ute.

TELLUS

Elisabeth Berntsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elisabeth er nyansatt i Polarreven barnehage høsten 2017. Elisabeth opptatt av trygghet, selvfølelse og mestring