Om Norlandia Polarreven barnehage

Polarreven barnehage er en av Norlandia barnehagenes 6 barnehager i Tromsø. Vi ligger midt i naturen på Mortensnes, og har store friluftsarealer i umiddelbar nærhet. Vi har egen grillhytte på uteområdet og tilgang til fotballbane, akebakke og skiløype på vinteren. Vi har vårt eget forskerrom hvor vi har eksperimenter som legger til rette for undring og utforskning.

I tillegg har vi en stor Gamme på Håkøya med naturlekeplass, utviklet og laget i samarbeid med Barnehagelærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Vi er også praksisbarnehage, og har studenter fra barnehagelærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø gjennom hele året.

Polarreven barnehage åpnet i april 1998, og er en avdelingsbarnehage. Vi består av 4 avdelinger. Orion er 3-6 års avdeling, Luna er 2-5 års avdeling, Lillebjørn er 0-3 års avdeling og Tellus 1 års avdeling.

Vi er åpen fra kl. 0715 til kl. 1645 fem dager i uka hele året, med unntak av 5 planleggingsdager, bevegelige helligdager, julaften og nyttårsaften. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 1200.