Om Norlandia Polarreven barnehage

Polarreven barnehage er en av Norlandia barnehagenes 6 barnehager i Tromsø. Vi ligger midt i naturen på Mortensnes, og har store friluftsarealer i umiddelbar nærhet. Her har vi egne referanseområder som vi bruker jevnlig. Vi har tilgang til gymsal på skolen, samt fotballbane, akebakke og skiløype på vinteren.

I tillegg har vi en stor Gamme på Håkøya med naturlekeplass, utviklet og laget i samarbeid med Barnehagelærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Vi er også praksisbarnehage, og har studenter fra barnehagelærerutdanningen ved Universitetet i Tromsø gjennom hele året.

Polarreven barnehage åpnet i april 1998, og er en avdelingsbarnehage. Vi består av 4 avdelinger. Orion er 3-6 års avdeling, Luna er 2-4 års avdeling, Lillebjørn er 0-3 års avdeling og Tellus 1 års avdeling.

Vi er åpen fra kl. 0715 til kl. 1645 fem dager i uka hele året, med unntak av 5 planleggingsdager, bevegelige helligdager, julaften og nyttårsaften. Onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 1200.